Wat wij doen

Gender reveal

Hoera! Een pril geluk, je bent zwanger! Aan het begin weten jullie nog niet of het een jongen of meisje wordt. Zodra jullie het weten, willen jullie het bekendmaken aan familie en vrienden.

Wat is er dan leuker om het te onthullen bij een Gender reveal party? Op een speciale en verrassende manier het geslacht van jullie baby bekendmaken.

Baby shower

Het prille geluk gaat verder. Alleen nu wordt mama in het zonnetje gezet. Ze wordt verrast door beste vriendinnen, familie, ouders of partner met een babyshower. Tijdens de babyshower wordt ze verwend met lekkere hapjes, gezelligheid en natuurlijk cadeautjes. 

Wil jij een aanstaande mama (en papa) verrassen? Ik help je graag bij het organiseren van de party. 

Kinderfeest

Binnenkort is het een spannende dag voor je kind. Zijn verjaardag komt eraan! Misschien is hij al de dagen aan het aftellen, nieuwsgierig naar de cadeautjes die hij krijgt. Er zijn allemaal idee├źn voor wat hij wil doen op zijn verjaardag.

Voor de verjaardag van je kind is een bepaald thema heel leuk. Een thema dat past bij de leeftijd, hobby's of helden. Denk aan thema's als: Mickey Mouse, griezel, ridders en beautydag. Wij halen alles uit de kast om aan de wensen te voldoen en er een onvergetelijke verjaardag van te maken. 

Sweet 16

Wow, dat gaat hard! Alweer 16 jaar! Dat vieren we natuurlijk groot met vrienden en klasgenoten. Vier de dag zoals jij het wil. Start bijvoorbeeld met een ritje in je lievelingsauto naar een potje lasergame of een verwen beauty arrangement. Na deze te gekke start, rijd je door naar de feestlocatie waar jij als VIP ontvangen wordt door al je vrienden. 

Je gasten kunnen komen in een bepaald thema of kleur. Denk aan Blingbling, Pink Party, Beauty and the Nerd, Hollywood enzovoort. Met of zonder thema. Het wordt hoe dan ook een knalfeest! 

Ballondecoratie

Een feest is pas compleet met feestelijke ballondecoratie. Van elk thema, soort feest en elke kleur maken wij iets moois. Denk aan een prachtige boog om een achtergrond nog meer te laten opvallen, of een ballon die het geslacht onthult bij een gender reveal party. Centerpieces op een gedekte tafel maken het feest gezelliger en sfeervoller. Zoveel keus, maar gelukkig hoef je daar niet over na te denken!

Wij zorgen dat onze ballondecoratie perfect aansluit op het thema van jouw feest.

Sluit Menu