Wat wij doen

Gender reveal

Hoera! Een pril geluk, je bent zwanger! Aan het begin weten jullie nog niet of het een jongen of meisje wordt. Zodra jullie het weten, willen jullie het bekendmaken aan familie en vrienden.

Wat is er dan leuker om het te onthullen bij een Gender reveal party? Op een speciale en verrassende manier het geslacht van jullie baby bekendmaken. Zoveel keus, maar gelukkig kun je uit één van onze Gender reveal pakketten kiezen of we stellen samen een pakket in die helemaal aan jouw wensen voldoet.

Baby shower

Het prille geluk gaat verder. Alleen nu wordt mama in het zonnetje gezet. Ze wordt verrast door beste vriendinnen, familie, ouders of partner met een babyshower. Tijdens de babyshower wordt ze verwend met lekkere hapjes, gezelligheid en natuurlijk cadeautjes. 

Wil jij een aanstaande mama (en papa) verrassen? Ik help je graag bij het organiseren van de party. Je kan kiezen uit verschillende pakketten of we stellen samen een pakket samen.

Kinderfeest

Binnenkort is het een spannende dag voor je kind. Zijn verjaardag komt eraan! Misschien is hij al de dagen aan het aftellen, nieuwsgierig naar de cadeautjes die hij krijgt. Er zijn allemaal ideeën voor wat hij wil doen op zijn verjaardag.

Voor de verjaardag van je kind is een bepaald thema heel leuk. Een thema dat past bij de leeftijd, hobby's of helden. Denk aan thema's als: Mickey Mouse, griezel, ridders en beautydag. Wij halen alles uit de kast om aan de wensen te voldoen en er een onvergetelijke verjaardag van te maken. 

Je kan kiezen uit verschillende pakketten of we stellen samen een pakket samen.

Decoratie

Een feest is pas compleet met feestelijke decoratie. Van elk thema, soort feest en elke kleur maken wij iets moois. Denk aan een prachtige ballonnenboog om een achtergrond nog meer te laten opvallen, of een ballon die het geslacht onthult bij een gender reveal party. Centerpieces op een mooie gedekte tafel door Parabens met liefde neergezet, zorgt voor een extra gezellige sfeer. Zoveel keus, maar gelukkig hoef je daar niet over na te denken!

Wij zorgen dat onze decoratie perfect aansluit op het thema van jouw feest.

Sluit Menu